Didàctica

L'Institut Valencià de Cultura i la seua programació didàctica

 

El projecte educatiu del Institut Valencià de Cultura s'articula a partir de les diverses línies d'actuació que es corresponen amb les diferents àrees que consta l'Institut: Arts Escèniques -Teatre i Dansa-, Música i Cultura Popular, i Audiovisuals i Cinematografia.

 

El departament de didàctica de l'Institut Valencià de Cultura–IVC ofereix una programació al llarg de tot el curs dirigida a escolars de tots els nivells educatius: Infantil, Primària ESO, Batxillerat i CAES; així com a estudiants tant de Mòduls de Formació Professional, com d'Educació Especial, de centres que ho sol·liciten.

 

Les diferents activitats es dissenyen conjuntament amb educadors especialitzats i/o mediadors culturals per a garantir la professionalitat i la qualitat de les sessions. Així mateix i s'ofereixen en diferents formats que depenen del seu objectiu i de l'opció metodològica més adequada per a la seua consecució. D'aquesta manera tenim:

 

Taller d'Arts Escèniques.

Taller d'Audiovisuals i Cinematografia.

Taller de Dansa de València.

Programa didàctic de Música, Dansa i Teatre a Castelló.

Programa didàctic Menuda Filmo a València i Castelló.

Sessions didàctiques.

Concerts participatius.

Concerts en família a Castelló.

Assajos oberts.

Col·loquis previs als concerts.

Tallers en família.

Cursos de Formació del Professorat en col·laboració amb el CEFIRE.

 

ESPAIS

 

Alacant: Teatre Arniches

Castelló: Auditori i Palau de Congressos; Teatre Principal i Teatre del Raval, Museu de BBAA i Espai d'Art Contemporàni de Castelló - EACC.  

València: Sala Luis G. Berlanga de La Filmoteca (Edifici Rialto) i Sala Multiusos (Seu de l'IVC en Pl.Viriato), Teatre Rialto i Teatre Principal.


 
01gen
Motxilla cultural
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info