IVC > Gaudeix el teu descompte!
#preujove

#preujove

22 d'octubre de 2018

Gaudeix el teu descompte!

L’Institut Valencià de Cultura presenta una nova política de preus per als teatres Principal i Rialto

L’Institut Valencià de Cultura ha renovat la seua política de preus de cara a la temporada 2018-2019 per als teatres Principal i Rialto de la ciutat de València.

La novetat més important és la creació de l’anomenat “preu jove”, que suposa un descompte del 50 % en el preu de la butaca dels espectacles que s’exhibeixen als teatres Rialto i Principal, per a tots els menors de 35 anys, que podran triar la millor butaca disponible. Així, un espectacle com el que hi ha ara, i fins al 4 de novembre, al Teatre Principal, ‘Cronologia de las bestias’, el preu del qual és 24 €, a un menor de 35 anys li costarà tan sols 12 €. I en el cas del Rialto, l’espectacle ‘I tornarem a sopar al carrer’, d’un preu de 16 €, es quedaria per als menors de 35 anys en un preu de 8 €.

A més a més, una important novetat d’aquesta oferta és que les entrades es poden obtindre també a través del web de venda dels teatres (entradas.com) i no només a la taquilla, com fins ara.

La nova política de preus pretén acostar els més joves a les arts escèniques per tal de consolidar un nou públic i crear el públic del futur, així com facilitar l’accés d’aquests sectors als teatres.

Però l’IVC també es planteja ofertes que premien la constància i l’interés per la nostra programació, com l’Abonament 4, que permet assistir a quatre espectacles programats al teatre Principal per un total de 50 €, en butaca preferent i per a qualsevol sessió. En el moment de l’adquisició de l’entrada, l’abonat té dret a comprar una butaca contigua per a un acompanyant amb un 25 % de descompte.

L’abonament estarà a la venda fins al 3 de novembre i els espectacles inclosos en aquest abonament són ‘Cronologia de las bestias’, fins al 4 de novembre; ‘Antígona’, del 9 al 19 de novembre; ‘Tic-Tac’, del 21 de desembre al 20 de gener de 2019, i ‘La valentía’, del 25 de gener al 3 de febrer.

A més, l’Institut Valencià de Cultura disposa d’altres productes promocionals com la targeta “+cultura”, o els descomptes habituals a jubilats, estudiants i altres col·lectius.

També hi ha una novetat en la present temporada pel que fa a les xarxes socials: la creació de perfils específics per als dos teatres. Els enllaços són:

Facebook:
www.facebook.com/TeatreRialtoValencia/
www.facebook.com/TeatrePrincipalValencia/

Instagram:
@teatrerialtovalencia
@teatreprincipalvalencia
 
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info