IVC > Música > Catàleg de la Música Valenciana 2018/19

20 d'abril de 2018

Catàleg de la Música Valenciana 2018/19


Des de la web de l’Institut els músics interessats poden inscriure’s per a formar part d’una sèrie de catàlegs que l’IVC portarà a diferents tipus de fires i encontres musicals per tal de promocionar i donar a conèixer als músics valencians en altres àmbits.

El catàleg de música valenciana inclourà propostes que es pugen interpretar en la temporada 2018/19 que l’IVC portarà a diferents fires musicals. Cada agrupació o solista pot presentar fins tres projectes diferents i és precís fer la presentació de forma atractiva, la data líomit de recepciuó de propostes és el 22 d’abril.

Els músics deuran omplir un formulari en la landing paghttps://goo.gl/forms/6JVTZUE8bG1PYtx63 i a partir d’ací se maquetarà i seleccionaran els presents en cada catàleg especialitzat que es difondran en festivals, fires i encontres musicals de tot tipus, per reforçar i ampliar el coneixement del treball dels músics valencians.

En el web els músics han d’informar del seu nom, en el seu cas del de l’espectacle, fer una breu descripció del projecte i assenyalar en quin dels catàlegs volen aparèixer: Música pop amplificada ( pop, rock, hip-hop); Jazz; Música Antiga i/o Barroca; Música Contemporània; Altres Músiques Cultes o Música Tradicional. A més han d’informar sobre els seus membres i aportar una fotografiia i un enllaç de vídeo.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express





Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter






Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info