IVC > El Institut Valencià de Cultura presenta el proyecto “La Granja”

25 de noviembre de 2019

Danza

El Institut Valencià de Cultura presenta el proyecto “La Granja”

Aquest matí s’ha presentat a representants del món de la dansa el projecte de l’IVC per a l’any 2020 en La Granja. A la presentació han assistit ballarins, coreògrafs, associacions, programadors, gestors culturals i docents, entre altres.
 
Aquest projecte té com a missió  la transformació de l’espai de La Granja des d’una nova perspectiva vinculada a l’actual context del sector de la dansa valenciana, generant una eina pública i accessible per activar els recursos destinats a la dansa i les arts del moviment.
 
La Granja serà un instrument per aconseguir una institució receptiva, que escolta la pluralitat de participants i recursos existents al territori, possibilita les seves connexions i potencia sinergies.
 
Es farà servir l’edifici com un punt de referència per generar un espai de continguts i pràctiques, una marca amb capacitat de ser traslladada i aplicada en col·laboració amb altres institucions, espais i agents. La Granja ha de ser també un espai virtual accessible que possibilite compartir, participar i expandir el coneixement generat per la institució.
 
Els objectius generals del projecte són: Generar nous espais de treball que potencien la investigació, la creació i la producció, mitjançant entorns estables de confiança que possibiliten la comoditat i la maduració dels i les artistes a mig i llarg termini. Cohesionar i ampliar la xarxa de creació i mobilitat per a les arts del cos i el moviment a nivell local, estatal i internacional. Generar eines, recursos, continguts i pràctiques per consolidar el teixit professional i empresarial del sector. Desenvolupar iniciatives i projectes per incentivar la creació de nous públics i la rellevància de les arts del moviment en l’oferta social, educativa i cultural.
 
Es planteja una activació en tres àrees de treball: àrea de creació, àrea de desenvolupament professional i àrea de exhibició i difusió.
 
Les activitats de La Granja començaran en l’àrea de desenvolupament professional amb el primer grup de treball GOL (Grup d’observació per la pràctica artística). La crida pels primers participants d’aquest grup estarà activa des del 25 de novembre al 10 de desembre
 

Descargas

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express

Acepto las condiciones y la
política de privacidad

Suscripción al newsletter


Acepto las condiciones y la
política de privacidad
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más info