IVC > Audiovisuals > FESTIVAL MOVA
FESTIVAL MOVA

Teatre Arniches
Avinguda d'Aguilera, 1 · 03007 · Alacant. Programació regular de la Filmoteca, en col·laboració amb el Teatre Arniches

Entrada general: 3€

06 de maig de 2021

FESTIVAL MOVA

Sessió especial organitzada per La Filmoteca de l'IVC i el Teatre Arniches amb motiu de la celebració de Mostra Visible Alacant (MOVA), un espai per al cinema i la cultura sobre diversitat sexual, d'identitat i gènere.
Resistència Trans és un documental valencià que mostra el dia a dia i la lluita pels drets de dues dones que han lluitat contra els rols i estereotips, la violència i la marginació a causa de la seua orientació sexual, identitat i expressió de gènere en dues èpoques diferents. Gloria ens permet veure en la seua història com ha reprimit i ocultat la seua identitat de dona, fins al punt d'allistar-se en l'exèrcit cercant aqueixa virilitat. Carmen, en contrast, des de sempre va reafirmar la seua identitat com a dona assumint el valor i les eines per a expressar-lo en família i societat. La pel·lícula ha recorregut nombrosos festivals nacionals i internacionals i rebut diversos guardons, com el de millor documental en el LesGaiCineMad.

Pel·lícules

RESISTENCIA TRANS
06/05/2021 · 19:30h

RESISTENCIA TRANS

Claudia Reig · Espanya · 2019 · 70'

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info