IVC > Audiovisuals > Comença la 12a edició de "Humans Fest"

31 de desembre de 2021

Comença la 12a edició de "Humans Fest"

Del 8 al 21 de febrer

Humans Fest, el festival amb major impacte a la Comunitat Valenciana, arranca hui i fins al pròxim 21 de febrer la seua programació de la 12a edició, enguany dedicada a la infància i la joventut. Una celebració marcada per la pandèmia i que per això, desenrotllarà les seues activitats tant de forma presencial com online.

Aquest Festival Internacional de Cine i Drets Humans te, entre altres objectius, fomentar el voluntariat i la participació de la societat com a agents de l'educació per al desenrotllament i promoure, difondre i formar sobre els Drets Humans i la violació d'aquests.

L'Humans Fest s'ha convertit en un referent tant a escala nacional com a internacional gràcies a una programació que ha sabut unir qualitat amb interés públic, més enllà de la seua expansió anual en realitzar xarrades, exposicions i molt més durant tot l'any. A més, i a pesar de l'actual situació, tota l'organització ha redoblat els seus esforços per a oferir una programació de qualitat a l'audiència, esperant que tota l'edició (online i presencial) supere les 130.000 persones.

Si no et vols perdre res i gaudir d'aquest festival de gran nivell, entra en humansfest.com i descobreix tota la programació d'aquest projecte de la Fundació per la Justícia en col·laboració amb més de 150 entitats socials, culturals i audiovisuals.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info