Circuit Cultural Valencià

OFERTA AUDIOVISUAL DEL CIRCUIT CULTURAL VALENCIÀ

Dirigit a programadors del Circuit.

Una de les funcions de la direcció adjunta d'Audiovisual i Cinematografia de l'Institut Valencià de Cultura és el foment de la difusió i internacionalització de l'audiovisual valencià.

El Circuit Cultural Valencià es va crear en 2013 amb la intenció d'afavorir una programació professional, diversificada i de qualitat de teatre, dansa, circ, música, lírica i audiovisual valencià en els municipis de la Comunitat Valenciana. Hi ha quasi noranta municipis integrats en el circuit en les diferents modalitats de participació. En la modalitat audiovisual l'oferta és molt variada:

  • Fons fílmics de l'arxiu de la filmoteca: l'arxiu de la Filmoteca de València posa a disposició dels programadors dels ajuntaments del Circuit una part dels seus fons, un conjunt de pel·lícules dels inicis del cine que conformen el patrimoni audiovisual de la Comunitat Valenciana.
    Fons fílmics de la filmoteca
  • Un ampli catàleg de curtmetratges integrat per totes les obres que han participado en el programa 'Curts' des de 2008 fins a l'actualitat.
    Curts

Més informació:
Promoció Audiovisual
Dora Martí
dmarti@ivc.gva.es

Circuit 2020

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info