IVC > Audiovisuals > Indústria i promoció > FestiMapp > Quart de Poblet obri les portes al seu concurs Quartmetratges

31 de maig de 2022

Quart de Poblet obri les portes al seu concurs Quartmetratges

Inscripcions fins el 22 de juny de 2022

Una anys més torna Quartmetratges, el concurs de curtmetratges que organitza l'Ajuntament de Quart de Poblet, amb la col·laboració especial de l'associació Cremant Muses. I enguany celebra la seva 39 edició.

Des de Quartmetratges es pretén crear un espai on fomentar la creativitat i l'intercanvi de coneixements en el món audiovisual. Aquest certamen proporciona una visió específica del cinema valencià i afavoreix la difusió d'aquest, ja que la cultura i el cinema en particular sempre està molt present en la programació de Quart de Poblet.

El concurs s'estructura en tres seccions: ficció, animació i documental, sense oblidar la projecció gratuïta dels millors curts valencians de cada any dins de la selecció oficial. A més, el festival compta amb activitats paral·leles com a cursos, xerrades amb directors i guionistes de prestigi, presentacions, etc. i es fa partícips a els més joves de la població atorgant el premi Públic Jove o participant en el concurs de curts amb mòbil.

I tu, tens el teu curtmetratge preparat? Coneix les bases d'inscripció i presenta la teva obra a concurs.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info