IVC > Audiovisuals > Indústria i promoció > FestiMapp > Rècord de participació en la 6a edició de Skyline Benidorm Film Festival

29 de març de 2022

Rècord de participació en la 6a edició de Skyline Benidorm Film Festival

Del 2 al 9 d'abril de 2022

Avui 29 de març, s'ha presentat en l'Acadèmia de Cinema de Madrid la 6a edició del Skyline Benidorm Film Festival, que enguany que exhibirà a Benidorm, del 2 al 9 d'abril una gran selecció de curtmetratges espanyols, europeus i iberoamericans, ja que s'ha batut el rècord d'inscripcions amb més de 450 curtmetratges presentats i 260 projectes, entre guions i shortpitch.

I és que, Skyline Benidorm Film Festival ha passat de ser una mostra provincial a tenir una secció oficial nacional, amb tres premis diferenciats per a Ficció, Documental i Animació, a més d'una secció europea i afegeix una nova secció iberoamericana en aquesta edició de 2022. 

A més, tots els cineastes de la secció oficial nacional són convidats durant els dies del festival, gaudint de visites guiades per Benidorm, excursions i diferents trobades i col·loquis on es propicia tant la promoció de la ciutat com una atmosfera d'intercanvi d'idees entre professionals.

Vols saber més? Pots veure tota la informació en skylinefest.es
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info