Curtmetratge valencià

L'IVC, com a organisme públic encarregat de conservar i difondre el patrimoni i la cultura audiovisuals, reconeix que les realitzacions de curtmetratge presenten un indubtable interés social i cultural que les converteix en part substantiva d'aquest Patrimoni i fa necessària la seua adequada conservació. No obstant això, les condicions en què es produeixen i difonen aquestes pel·lícules fan molt difícil la seua preservació a llarg termini. 

En conseqüència, amb el doble propòsit d'assegurar la seua salvaguarda i d'incorporar-les a l'arxiu del Patrimoni Audiovisual Valencià, l'IVC ofereix a les productores de curtmetratges valencians que ho sol·liciten un acord de col·laboració per a la recuperació i conservació de l'obra. Aquest acord no implica cap cessió de drets sobre la pel·lícula. 

Per a dur a terme l'acord l'interessat haurà d'entregar a l'IVC còpia de tots aquells documents que permeten una millor conservació del film (guió, producció, expedients administratius, publicitat, etc.) i els relatius al treball de laboratori i etalonaje de la pel·lícula. 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info