Depòsit de material audiovisual

Pel·lícules, cartells, aparells, guions…

El nostre interés principal se centra en la localització i recuperació de pel·lícules valencianes, professionals i amateur, i especialment d'aquelles filmades en suport de nitrocel·lulosa, per les seues especials característiques de fragilitat i inestabilitat. Però qualsevol altre tipus de pel·lícula, filmada o no pels seus propietaris, sempre que es trobe en suport cinematogràfic (8 mm, Super 8 mm, 9.5 mm, 16 mm, 35 mm) és igualment mereixedora de la nostra atenció.

Si desitja depositar algun material, en primera instància ha d'emplenar un formulari en el qual es recull la descripció bàsica del material. Això permet a l'Arxiu avaluar a priori la naturalesa i importància de les pel·lícules, en el que podríem denominar un treball de pre-catalogació. 

Si escau, l'IVC i el dipositant signen un contracte de depòsit voluntari o contracte de comodat, en el qual s'estipula que la persona dipositant no perd la propietat sobre material, que no es farà ús de les imatges sense el seu permís per escrit i que l'IVC es compromet a proporcionar-li còpia digitalitzada en el format domèstic de la seua elecció (DVD, pendrive, disc dur, arxiu digital…) Si aquest depòsit, per voluntat de qui el realitza, té caràcter permanent, estarem parlant de donació.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info