Documentació: Biblioteca i Videoteca

El Centre de Documentació Cinematogràfica i Audiovisual de l'Institut Valencià de Cultura és l'únic de la Comunitat Valenciana especialitzat en cinema i en comunicació audiovisual. Situat al Carrer del Doctor García Brustenga número 3, inclou l'àrea de biblioteca i videoteca. El seu horari es de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:30h.

La seva principal funció és donar servei als cada vegada més nombrosos estudiants d'audiovisual, a més d'historiadors, periodistes i afeccionats en general. Es tracta d'un recurs d'informació gratuït, imprescindible per a totes les persones interessades en el món del cinema i dels mitjans audiovisuals, que amplia els seus fons constantment. En l'actualitat disposa de més de 11.000 volums i 26.000 pel·lícules en suport domèstic (DVD, Blu-ray i VHS). Disposa de préstec gratuït dels seus fons, prèvia obtenció d'un carnet d'usuari. Consultar condicions al personal del Centre.

SALA DE CONSULTA AMB ACCÉS A BASES DE DADES

L’espai de la videoteca compta amb dos punts d’accés i consulta en línia a les bases de dades (fons audiovisuals, catàleg de la biblioteca, arxiu gràfic, fitxes de pel·lícules programades...), així com a les principals bases de dades cinematogràfiques d’àmbit internacional.

CABINES PER AL VISIONAT INDIVIDUALITZAT

Les cabines de visionat de la videoteca estaran a disposició de tots els usuaris presentant el seu carnet. El temps d’ús de les cabines i el nombre de documents s’establirà en funció de les necessitats dels usuaris.

ZONA WIFI

La videoteca del IVAC compta amb accés gratuït a Internet, mitjançant WiFi, per a tots els usuaris registrats, prèvia sol·licitud de la clau d'accés.

MÉS INFORMACIÓ:

www.documentacionfilmoteca.com

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info