Accés als fons

Els fons de l’IVAC estan composts per més de 20.000 títols, que pertanyen tant a l’arxiu cinematogràfic com al videogràfic, i que conservem en tots els suports i formats. Entre ells trobem un ampli espectre de produccions de cinema valencià, espanyol i estranger de totes les èpoques, molts dels quals tenen un alt valor històric i cultural i són de difícil localització, fins i tot materials únics que només es conserven a l’arxiu de l’IVAC.

La consulta dels fons a través d'aquesta web està oberta a tot tipus de públic, així com el visionat i el préstec de fons a través del servei de videoteca. Per la seua banda, la cessió d'ús d'imatges està sotmesa a una sèrie de condicions d'ús i unes tarifes.

CONDICIONS DEL PRÉSTEC VIDEOGRÀFIC

A l’empar de les capacitats i límits que estableix el article 37 de la Llei de Propietat Intel·lectual, la videoteca ofereix un servei gratuït de visionat i préstec de pel·lícules les condicions del qual atendran als diferents perfils d’usuaris: estudiants, investigadors, professionals del mitjà audiovisual, personal docent, associacions culturals sense ànim de lucre, institucions públiques, centres de difusió cultural i públic en general.

El servei de videoteca roman obert de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30. Tant per al préstec com per a la consulta i visionat en cabines es necessari disposar del carnet del Centre de Documentació, al solicitarlo es deu d'aportar una fotográfia de dimensions adequades. Els usuaris poden utilitzar aquest mateix carnet per solicitar materials bibliográfics.

Les renovacions dels préstecs es realitzaran via telefònica o a través del correu electrònic de la videoteca ivac_documentacion@gva.es, sempre que l’exemplar no haja estat reservat amb anterioritat per un altre usuari.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info