IVC > Audiovisuals > LA VIDA LLIURE

LA VIDA LLIURE

Marc Recha

Espanya · 2017 · 90'

Sinopsi

Tina i Biel són dos germans que descobreixen un valuós tresor en l'illa de Menorca i decideixen usar-ho com a pagament per a poder viatjar a Alger amb la seua mare, que va partir cercant treball. La missió d'aquests dos germans és arribar al país africà i per a açò comptaran amb l'ajuda d'un misteriós pescador.
> “Podríem estar en una de les primeres pel·lícules de Terrence Malick, la presència del qual batega també en la veu over de la xiqueta que ho conta tot (Mariona Gomila, una revelació). Podríem entreveure el Fritz Lang de Los contrabandistas de Moonfleet o l'Alexander MacKendrick de Viento en las velas, però la pel·lícula no per això resulta nostàlgica o mimètica. Al contrari, Recha pauta el seu relat intentant donar cos al buit que ha deixat un cert cinema, no només el d'aventures, sinó també aquell altre que el va substituir i que ha desembocat en La Folie Almayer (2011), de Chantal Akerman, o Z, la ciudad perdida (2017), de James Gray: en lloc de lamentar les històries que ja no es poden narrar, ara s'imposa fer alguna cosa amb les seues ruïnes” CARLOS LOSILLA, Caimán CdC, març 2018.
Direcció: Marc Recha
Guió: Marc Recha
Fotografia: Hélène Louvart
Música: Pau Recha
Muntatge: Belén López
Intèrprets: Mariona Gomila, Macià Arguimbau, Sergi López, Miquel Gelabert, Nuria Prims, Blai Bonet
Producció: La Perifèrica Producciones, Televisió de Catalunya, Turkana Films.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info