IVC > Audiovisuals > 

CADA VER ES...

Ángel García del Val

Espanya · 1981 · 75'

Sinopsi

Juan Espada, ajudant del forense de la Facultat de Medicina de València, reflexiona sobre la mort mentre exerceix el seu treball a la sala de cadàvers de l'Hospital Clínic. Les seues tasques consisteixen a conservar en bones condicions els cossos que rep per a les pràctiques dels estudiants, manipular-los, fer preparacions anatòmiques i tota classe de disseccions.

> "La pel·lícula té l'inconfusible aire underground que dona l'escassetat de mitjans econòmics, la qual cosa se'ns antoixa un dels seus molts atractius perquè el seu aire cutre s'adequa perfectament al dels seus materials i a la ronyosa filosofia d'ultratomba que ha anat elaborant el protagonista al llarg dels seus molts anys de tracte amb despulles humanes. García del Val s'ha queixat en alguna ocasió d'aquestes penúries, però pot felicitar-se per haver tret tant de partit d'elles, de la mateixa manera que el va traure Almodóvar en el seu primer llarg." PILAR PEDRAZA, JUAN LÓPEZ GANDIA, Reüll, núm. 6, 1984.

 
Direcció: Ángel García del Val
Guió: Ángel García del Val, Miguel Ángel Montes Beltrán
Fotografia: Ángel García del Val, Miguel Ángel Montes Beltrán
Muntatge: Ángel García del Val, Miguel Ángel Montes Beltrán
Intèrprets: Juan Modesto Espada del Costo
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 962 93 66 21- 962 93 66 20
audiovisual@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info