IVC > Audiovisuals > Tancament perimetral

25 de gener de 2021

Tancament perimetral

ATENCIÓ!

Degut a les noves mesures COVID-19 decretades pel Govern Valencià que amplien les restriccions ja vigents, des del 25 de gener a l'1 de març es confinarà perimetralment la ciutat de València durant els caps de setmana, des de les 15.00 hores del divendres fins les 6.00 hores del dilluns.

Com que això implica que cap espectador de fora de la ciutat de València podrà vindre al Teatre Rialto València o al Teatre Principal València a veure les funcions dels divendres, dissabtes i diumenges, les persones de fora de la ciutat que hagen adquirit les entrades per als dies de tancament perimetral podran demanar la devolució del preu de l'entrada amb anterioritat al dia de funció. En el cas dels abonaments, es pot sol·licitar el canvi de les entrades afectades per la restricció del cap de setmana.
 

En el cas dels nostres abonats i sempre en taquilles:

Per a l'espectacle Eva contra Eva pel fer d'haver funció un dijous, els abonats de fora de la ciutat de València, que tinguen ja la seua entrada per al divendres, dissabte o diumenge poden, canviar-la per a la funció del dijous 11 de febrer en les nostres taquilles.

En el cas dels  espectacles Juana i Sanguntilíada en ser les funciones divendres, dissabte i diumenge, i davant la impossibilitat de la devolució de l'import ja que només podríem retornar l'import de l'abonament sencer, els oferim 3 possibilitats:
1- Canviar les seues entrades en taquilles per dues entrades per a Eva contra Eva
2- Canviar les seues entrades en taquilles per dues entrades per a Los Principiantes, o 3-  Canviar les seues entrades en taquilles per dues entrades per a El bar que se tragó a todos los españoles, espectacles presents en la targeta d'abonament.
Moltes gràcies. Disculpen les molèsties
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info