Didàctica

Visions de la diversitat

Visions de la diversitat

Les famílies de la música

Les famílies de la música

El carnaval de los animales

El carnaval de los animales

L'Institut Valencià de Cultura i la seua programació didàctica

l projecte educatiu del Institut Valencià de Cultura s'articula a partir de les diverses línies d'actuació que es corresponen amb les diferents àrees que consta l'Institut: Arts Escèniques -Teatre i Dansa-, Música i Cultura Popular, i Audiovisuals i Cinematografia.

El departament de didàctica de l'Institut Valencià de Cultura–IVC ofereix una programació al llarg de tot el curs dirigida a escolars de tots els nivells educatius: Infantil, Primària ESO, Batxillerat i CAES; així com a estudiants tant de Mòduls de Formació Professional, com d'Educació Especial, de centres que ho sol·liciten.

Les diferents activitats es dissenyen conjuntament amb educadors especialitzats i/o mediadors culturals per a garantir la professionalitat i la qualitat de les sessions. Així mateix i s'ofereixen en diferents formats que depenen del seu objectiu i de l'opció metodològica més adequada per a la seua consecució.


ESPAIS

Alacant: Teatre Arniches

Castelló: Auditori i Palau de Congressos; Teatre Principal i Teatre del Raval, Museu de BBAA i Espai d'Art Contemporàni de Castelló - EACC.  

València: Sala Luis G. Berlanga de La Filmoteca (Edifici Rialto) i Sala Multiusos (Seu de l'IVC en Pl.Viriato), Teatre Rialto i Teatre Principal.

Projecte Orfeo Castelló

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info