IVC > Arts escéniques > Agenda > CARLES VIARNÈS

08 de març de 2019 · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

MÚSICA CONTEMPORÀNIA. UN MÓN DE MÚSIQUES

CARLES VIARNÈS

SALA DE CAMBRA M. BABILONI

Horaris: Divendres: 22.30 h

Preus: 15€

Pianista i compositor de formació eminentment clàssica, el seu bagatge estilístic és ampli, des de Bach a Pärt, passant per Gorecki, Camarón, Davis o Haden, encara que la seua obra se centra estèticament en el terreny de la música contemporània i el minimalisme, amb punts de l’estètica electrònica i experimental actuals.

El seu nou disc, Schematismus, evoluciona a partir d’on es va quedar Urban Tactus (2012), un debut íntim i sorprenent de piano contemporani amb lleus subratllats de vents i electrònica, i es desvia de la instrumentació polifònica que, juntament amb Pep Massana, li va servir per a recompondre El Llibre Vermell de Montserrat (2013), una versió audaç, al mateix temps que altament respectuo- sa, del principal tresor de la música medieval catalana. Schematismus, és un disc de formes emergents i pures, que evolucionen el mínim per a ser i, tot seguit, desaparéixer. 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express





Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter






Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info