IVC > Arts escéniques > Agenda > ENTRE, HACIA, HASTA, PARA, POR, SEGÚN, SIN

del 08 de març fins al 09 de juny de 2019 · Espai d'Art Contemporani de Castelló

EXPOSICIÓ

ENTRE, HACIA, HASTA, PARA, POR, SEGÚN, SIN

Preus: GRATUÏT

entre, hacia, hasta, para, por, según, sin és una exposició que es fixa en el que succeeix abans, després o entre les posicions estables i llegibles.
Es decanta per intentar agafar la borrositat i fins i tot la menudesa del que succeeix en els buits entre una cosa i la següent, entre una obra i la següent, entre una acció i la següent.

L’exposició rastreja interferències aparentment menors que no obstant això modifiquen els recorreguts previstos. Alguna cosa pareguda al gest d’aquest xiquet que de sobte mira a la càmera, perplex, i se salta les normes de la ficció perquè alguna cosa el supera.

A través de les pràctiques de 10 artistes es reivindica la paciència com a avantsala de l’agència.

Observa el que “ens treballa” –el que ens afecta, ens distrau, ens interromp, o ens fa bifurcar– abans que puguem treballar-ho.

L’exposició reuneix d’una banda obres que van resultar de lluitar amb el que interromp.

Algunes de les quals es mostren per primera vegada perquè no van ser pensades com a obres sinó com a exercicis per a suportar una interferència, un accident, un desig. D’altra banda, l’espai-temps expositiu es converteix en ocasió perquè algunes artistes puguen atendre els murmuris que encara insisteixen des d’algun “entre”. En aquests casos, l’exposició sosté l’impuls entre, cap a, fins a, per a, per, segons allò que va quedar pendent però sense que siga necessari un resultat particular. No se’ls demana
a aquestes artistes que sàpien a on van o que resolguen, sinó que es rema a favor de l’incipient.

L’ocasió expositiva s’aprofita per a eixamplar el temps d’habitar i ocupar-se del qui reclama atenció des d’algun “entre”, des d’algun plec entre allò que ens passa i allò que fem que passe.
COMISSARIAT Anna Manubens
ARTISTES Rossella Biscotti / Manon de Boer & Latifa Laâbissi / Valentina Desideri / Fernando Gandasegui / Jon Mikel Euba / Quim Pujol / Alex Reynolds / María Salgado / Marc Vives

DIVENDRES 8 DE MARÇ:
INTRODUCCIÓ COMISSARIA.......................19.00 h
INAUGURACIÓ...............................................20.00 h
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info