IVC > Arts escéniques > Agenda > TE TOCA A TI

del 26 d'octubre de 2018 fins al 17 de febrer de 2019 · Espai d'Art Contemporani de Castelló

EXPOSICIÓ

TE TOCA A TI

Preus: GRATUÏT

Te toca a ti, un projecte coŀlectiu que inclou l’obra de 10 artistes concebut expressament per a l’EACC per la comissària Laura Vallés Vílchez.
Te toca a ti és una exposició sobre processos, reciprocitat i correspondència en la pràctica artística contemporània. Els treballs reunits en aquesta mostra celebren una mirada basada en l’escolta i el tacte, en els quals l’atenció, la negociació i l’espera juguen un paper fonamental en el seu futur com a relat. Un relat que revela que els éssers humans i no humans son interdependents i no preexistixen a les seues relacions.

Així doncs, Te toca a ti et convida a habitar la incertesa en un joc de cordes que posa de manifest la importància de teixir vincles en un món creixentment polaritzat.
COMISSARIA Laura Vallés Vílchez
ARTISTES Ludovica Carbotta / Céline Condorelli / Moyra Davey / Oier Etxeberria / Luca Frei / Adelita Husni-Bey / Teresa Lanceta / Alex Reynolds / Inmaculada Salinas / Lorenzo Sandoval
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info