IVC > Arts escéniques > Ana Belén i el cicle ‘El dijous al Principal’ en Castelló

07 d'abril de 2021

Ana Belén i el cicle ‘El dijous al Principal’ en Castelló

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta una intensa programació teatral al Principal de Castelló en aquesta setmana de Pasqua. Per una banda, dins del cicle ‘Els Dijous al Principal’, tindrà lloc aquest dijous la representació de l’obra ‘Cuando caiga la nieve’, i el dissabte màxima expectació amb Ana Belén al capdavant del repartiment de l’obra ‘Eva contra Eva’.

L’Institut Valencià de Cultura continua donant suport, dins del cicle ‘Els dijous al Principal’, a produccions teatrals vinculades amb companyies artístiques de les comarques de Castelló i resta del territori valencià. Aquest dijous 8 d’abril, l’escenari del Teatre Principal de Castelló acollirà la representació de ‘Cuando caiga la nieve’, del dramaturg castellonenc Javier Vicedo Alós. L’obra, estrenada a Madrid, aborda la història de quatre personatges solitaris que s’entrellacen al voltant d’una anècdota banal i macabra: el robatori d’una urna funerària en un carrer qualsevol de la ciutat de Madrid. Evocant passats, presents i futurs, presenciem els testimoniatges dels protagonistes sobre aquell dia en què es van extraviar unes cendres.

La comèdia, dirigida per Julio Provencio, està interpretada per Chupi Lorente, Efraín Rodríguez, Juan Carlos Talavera i el mateix Provencio.

El delegat de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assenyalat que “amb aquesta nova representació, dins del cicle ‘Els dijous al Principal’, continuem mostrant el gran nombre d’autors de l’escena teatral castellonenca que assoleixen èxits fora de les nostres comarques”. Ribes ha remarcat l’obra del castellonenc Vicedo Alós com una funció “en què podrem trobar quatre personatges amb històries pròximes i sorprenents”.

Eva contra Eva

La programació teatral a Castelló continuarà el dissabte amb la representació de l’obra ‘Eva contra Eva’. El text és una adaptació del reconegut dramaturg Pau Miró inspirada en el clàssic ‘Eva al desnudo’ de Joseph L. Mankiewicz.

El Teatre Principal de Castelló s’omplirà per a gaudir de l’obra dirigida per la també actriu Sílvia Munt, que està protagonitzada per Ana Belén. En la funció podrem veure dues actrius, de dues generacions diferents, que han d’interpretar un mateix personatge. En aquesta coincidència xoquen dues maneres d’entendre la vida i la professió. L’actriu més jove lluita per aconseguir l’oportunitat de donar-se a conéixer. L’actriu major s’esforça per a no permetre que el pas del temps la faça desaparéixer dels escenaris.

Acompanyen en el repartiment a Ana Belén la jove actriu Mel Salvatierra, Javier Albalà, Manuel Morón i Ana Goya.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info