IVC > Arts escéniques > AVED: Una altra via de finançament a les arts escèniques, amb Begoña Noales

21 de setembre de 2023 · València · Espai LaGranja

AVED: Una altra via de finançament a les arts escèniques, amb Begoña Noales

AVED (Asociación Valenciana de Empresas de Danza) ens proposa aquest taller de "Eines per a una gestió eficaç: Una altra via de finançament. Incentius fiscals a les arts escèniques" impartit per Begoña Noales.

La jornada va dirigida a empreses (S.L. o autònoms) de les arts escèniques que hagen o vagen a exhibir espectacles en viu durant l'any 2023.

Begoña Noales és assessora fiscal d' OTRA DANZA S.L. i l'any 2022 va aconseguir un contracte de finançament podent aplicar al seu inversor les deduccions per incentius fiscals a les arts escèniques.

Taller dirigit a: empreses de Dansa. S'explicarà en què consisteix, com es pot accedir a aquesta mena de finançament i  quina documentació i requisits necessiten per a això.

Apunta't: https://www.eventbrite.es/e/entradas-aved-herramientas-para-una-gestion-eficaz-con-begona-noales-691581778717?aff=oddtdtcreator


AVED recull el teixit empresarial i emprenedor de la dansa a la Comunitat Valenciana i pertany a la Federació Estatal de Companyies i Empreses de Dansa.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info