IVC > Arts escéniques > Càsting de dansa de carrer
Oryan Yohanan

Oryan Yohanan

David Orrico

David Orrico

21 de novembre de 2022

IVC Arts Escèniques

Càsting de dansa de carrer

L’Institut Valencià de Cultura convoca un càsting per a la seua nova producció de dansa de carrer

  • Es busquen tres actrius ballarines i tres actors ballarins
  • El títol de la producció serà ‘Voràgine’ i la directora és Pepa Cases

València (21.11.22). L’Institut Valencià de Cultura (IVC) convoca un càsting per tal de triar tres actrius ballarines i tres actors ballarins que participaran en la nova producció pròpia de l’IVC de dansa de carrer, amb el títol ‘Voràgine’ i la direcció de l’actriu i ballarina Pepa Cases.
 
Els interessats han de tindre entre 18 i 45 anys, i han de dominar les dues disciplines: el teatre i la dansa. Es valorarà l’experiència en arts de carrer i hauran de ser ciutadans de qualsevol país de la UE o tindre un permís de treball en vigor.
 
Una primera selecció es farà segons els currículums presentats i a partir d’eixe moment es convocaran els seleccionats, mitjançant un correu electrònic, a una prova que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de desembre a l’Auditori de Castelló en horari de matí.
 
El termini per a la presentació de candidatures acaba el 4 de desembre
 
El termini per a presentar candidatures acaba el pròxim 4 de desembre i les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a castingvoragine22@gmail.com amb el seu ‘curriculum vitae’, les dades de contacte, telèfon i adreça electrònica, una foto recent i, opcionalment, un enllaç a un ‘videobook’. El tema o l’assumpte del correu ha de ser ‘Càsting Voràgine’ i ha d’incloure el nom de la persona interessada. Les sol·licituds arribades fora de termini no es tindran en compte.
 
La preestrena de ‘Voràgine’ serà el 24 o 25 de març en la Fira d’Arts de Carrer de Gandia MIRA, i l’estrena, en Dansa València, entre el 17 i 19 d’abril de 2023, l’espectacle també s’exhibirà en maig en el Festival Internacional de Teatre al Carrer de Vila-real, el FITcarrer. I, posteriorment, en els festivals Fresca d’Alacant i en Sagunt a Escena. A més, es faran actuacions en diferents festivals de la Comunitat Valenciana fins a final de 2023. És necessària la disponibilitat absoluta durant tot el procés.

‘Voràgine’ és un crit cap a la societat, un colp a l’estómac, una bufetada per despertar. És una necessitat de contar, de reflexionar, de visibilitzar i denunciar una realitat que es queda al marge i que es tracta de manera anecdòtica. La desigualtat, el masclisme, la violència, la por, les agressions sexuals i la seua impunitat són temes que s’han de tractar amb delicadesa i consciència, però sobretot a viva veu, a viva dansa i al carrer.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info