IVC > Arts escéniques > Comença a Alacant el cicle 'Des d'ací'

31 de maig de 2023

Alacant - Teatre Arniches

Comença a Alacant el cicle 'Des d'ací'

  • Maracaibo Teatro ofereix ‘Invisibles’, un espectacle de teatre i música dedicat a les dones, el 2 de juny

  • El 3 de juny, a les 18.30 hores, Pàmpol Teatre ofereix l’espectacle de titelles ‘La granja de Candela’

 

Alacant (02.06.23). El Teatre Arniches enfila la recta final de la seua temporada amb el cicle ‘Des d’ací’, en el qual els professionals alacantins esdevenen protagonistes de la programació.

La delegada territorial de l’Institut Valencià de Cultura, Alicia Garijo, ha volgut fer valdre el talent local, i ha assenyalat: “Tenim grans professionals treballant en projectes molt interessants, i alguns dels quals els acull l’Arniches per a acomiadar la Temporada 2022/23 apostant pel que és nostre, que en l’escenari esdevé de tots”.

El divendres 2 de juny, a les 20.30 hores, la companyia elxana Maracaibo presenta ‘Invisibles’, un espectacle molt musical amb deu cançons interpretades en directe, amb temes de Silvia Pérez Cruz, María Ruiz, Mari Trini, Cecilia i Luz Casal, on teatre, poesia i dansa serveixen per a visibilitzar les dones invisibles, perquè el que no es veu, no existeix.

Cristina Maciá, Vanesa Yago i Juan Carlos García són els intèrprets d’aquesta peça, i comparteixen escenari amb els intèrprets musicals Silvia Ibarra, Mayje Torrente, Isa Sierras, Antonio Valero, Vanesa Belmonte i Inma García.

‘Invisibles’ vol donar veu a aquelles que van aconseguir obrir-se camí a pesar de les traves, a les que no ho van aconseguir, les més desvaloritzades per un món androcèntric. Un homenatge a les mares i iaies, les històries de les quals mai trobarem en els llibres, ni en les estàtues, ni en els arxius.

El dissabte 3 de juny, a les 18.30 hores, en Som Menuts, la companyia alacantina Pàmpol Teatre presenta ‘La granja de Candela’, un espectacle de titelles amb música i al voltant del món animal. 

 

  • Venda d’entrades:

‘Invisibles’

‘La granja de Candela’

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info