IVC > Arts escéniques > Convocatòria direcció coreogràfica

26 d'abril de 2018

Convocatòria direcció coreogràfica

Per a producció de dansa de mitjà format

L’Institut Valencià de Cultura trau dos convocatòries obertes per a futures produccions públiques que s’estrenaran al llarg de la temporada 18/19. Es tracta d’una convocatòria per a l’elecció d’un director/a coreogràfic d’una producció de dansa de mitjà format i una altra per a l’elecció d’un projecte de teatre creat de manera col·lectiva. A banda dels encàrrecs fets directament a creadores, creadors i professionals en funció del projecte artístic, criteris de producció i programació de la Direcció Adjunta d’Arts Escèniques de l’IVC, és voluntat d’aquesta fer convocatòries obertes a projectes per estimular la creació i la diversitat de propostes.

Concretament, de la convocatòria de dansa eixirà la direcció coreogràfica de la propera producció de dansa de l’Institut Valencià de Cultura que s’estrenarà en gener de 2019 al Teatre Rialto de València.

Es tractarà d’un espectacle de mitjà format amb una durada màxima de 60 minuts i una formació d’entre 3 i 5 ballarins/nes. El muntatge serà de dansa contemporània (o d’altres variants com el flamenc contemporani, la dansa urbana, etc), a partir d’una proposta de nova creació i, per tant, concebuda especialment per a l’ocasió.

Es valorarà el caràcter innovador del projecte i la voluntat d’adreçar-se a un públic jove. El projecte anirà acompanyat d’una proposta d’activitats i recursos didàctics destinats a la formació i creació de públics que afavorisquen el seu accés a la dansa.

Una comissió formada per representants del sector de la Dansa, l’IVC i el Circuit Cultural Valencià, s’encarregarà d’escollir la persona que farà la direcció coreogràfica de la producció.

Pots consultar la convòcatoria en la nostra secció Convocatòries IVC Obert

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info