IVC > Arts escéniques > 'El pare' porta Josep Maria Pou al Principal de Castelló

25 de maig de 2023

Castelló - Teatre Principal

'El pare' porta Josep Maria Pou al Principal de Castelló

  • Al Teatre Principal de Castelló el diumenge 28 de maig a les 19.00 hores


La programació cultural del Teatre Principal de Castelló continua diumenge 28 de maig, a les 19.00 hores, amb una de les referències de la interpretació com ho és Josep Maria Pou, amb l’obra ‘El pare’. L’actor interpreta Andreu, un home de setanta-sis anys, culte, sorneguer i tossut que està perdent la memòria, però es resisteix a acceptar cap classe d’ajuda i rebutja tots els cuidadors que la seua filla, Anna, intenta contractar.

A mesura que tracta de donar sentit a les seues circumstàncies canviants, Andreu comença a dubtar dels seus éssers estimats, la seua ment i, fins i tot, de la seua pròpia vivència de la realitat.

Aquesta representació està inclosa dins de l’abonament general de primavera del Teatre Principal de Castelló. Les entrades soltes tenen un preu de 3 a 20 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC (https://taquilla.ivc.gva.es/janto/).

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info