IVC > Arts escéniques > ‘El recolector de momentos felices’ s’estrena al Arniches

14 de novembre de 2019

Espectacle familiar

‘El recolector de momentos felices’ s’estrena al Arniches

L’Institut Valencià de Cultura a Alacant presenta aquest cap de setmana l’espectacle familiar ‘El recolector de momentos felices’, de la companyia Los Recolectores, que tindrà lloc al teatre Arniches el diumenge 17 de novembre a les 12.00 hores.

En l’univers hi ha milers de planetes i milions d’estreles. I també habitants de tot tipus de formes, colors o professions. Com la de recol·lector de moments feliços, un ofici tan antic com el de fabricant d’ones de mar o el d’organitzador d’estreles. Oleg és un recol·lector que es dedica tots els matins a recollir moments feliços que serviran per a donar energia a les estreles que formen les galàxies. Però no tot és tan fàcil ni tots voldran ajudar-lo. Oleg té una gran missió: procurar que l’univers no es quede sense llum.

Los Recolectores és una companyia de creació recent tot i que algun dels seus components posseeix una trajectòria llarga en les arts escèniques. Procedeixen d’Alacant i de Castelló i el teatre Arniches ha sigut l’espai triat per a donar-los la benvinguda en aquesta nova aventura.

Altres propostes de cap de setmana

El dijous 14 d’octubre a les 22.30 hores, l’Arniches oferirà l’espectacle ‘La vida inventada de Godofredo Villa’, de la companyia La Medusa, dins de la XXVII Mostra de Teatre Espanyol d’Autors Contemporanis. El divendres 15 de novembre a les 22.30, dins del mateix cicle, tindrà lloc ‘Catástrofe’, de La Caja Flotante.

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info