IVC > Arts escéniques > El Teatre Rialto presenta ‘Sorora’, de la companyia Danseu-vos

07 de juny de 2023

València - Teatre Rialto

El Teatre Rialto presenta ‘Sorora’, de la companyia Danseu-vos

  • Les representacions seran del 8 a l’11 de juny al Teatre Rialto de València

  • La direcció és de Raquel Linares i la música original, d’Anabel García

València (07.06.23). El Teatre Rialto de València tanca el Cicle d'Exhibició de Companyies Valencianes amb les representacions del 8 a l’11 de juny de l’espectacle de dansa ‘Sorora’ de la companyia il·licitana Danseu-vos.

Danseu-vos és una companyia professional de dansa amb residència artística permanent a L’Escorxador (centre d’art contemporani) d’Elx des de 2016 que fina ara ha produït quatre espectacles de gran format, tres de format mitjà i dos de petit format, amb els quals ha fet gires per tot l’Estat espanyol. El darrer treball és ‘Sorora’, la producció que porta a l’escenari del Teatre Rialto.

Les ballarines de la companyia són Carolina Caparrós, Maria Serrano i Maria Teresa Antón; la direcció és de Raquel Linares; la música original, d’Anabel García, i la dramatúrgia, d’Antonio Crespo.

‘Sorora’ és recolzar-se sense deixar-se caure, allargar la mà, sense salvar, dir sense imposar, calfar sense asfixiar. Estar, simplement, estar. A prop, amb la mirada oberta, el pit ple i les cames fermes per avançar juntes sense por ni a la vulnerabilitat, ni a la plenitud.

Amb ‘Sorora’ es tanca el Cicle d'Exhibició de Companyies Valencianes en què des del passat mes de març deu companyies valencianes han mostrat els seus últims treballs de dansa, teatre i circ al Teatre Rialto de València.

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info