IVC > Arts escéniques > Hamlet
Hamlet Bambalina

Hamlet Bambalina

06 d'agost de 2019

Hamlet

Hamlet

Off Romà

Sagunt a Escena estrena ‘Hamlet’, la nova producció de Bambalina

  • Serà al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt el 7 d’agost a les 20 hores
  • Està dirigida per Jaume Policarpo i interpretada per Jorge Valle

València (06.08.19). Sagunt a Escena presenta al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt l’estrena de ‘Hamlet’, la nova producció de la companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable, adaptada del text de Shakespeare, dirigida per Jaume Policarpo i interpretada per un sol actor manipulador, Jorge Valle.

El festival Sagunt a Escena estrena, amb caràcter absolut, la nova producció de Bambalina Teatre Practicable, ‘Hamlet’, després de l’èxit assolit pel seu darrer espectacle, ‘La Celestina’, que es va poder veure en la passada edició de Sagunt a Escena. La companyia ha volgut aprofitar el seu espectacle estrela per a continuar el viatge.

En la seua trajectòria, Bambalina ha buscat inspiració dialogant amb autors i mites clàssics, però mai ho havia fet amb un text del geni de la literatura anglesa i sembla que ha arribat l’hora.

Bambalina proposa en el seu ‘Hamlet’ un joc particular amb Shakespeare amb una de les seues tragèdies més rellevants. Així doncs, comencen sense donar res per fet, intentant fer el més difícil de la manera més senzilla.

Amb aquest punt de partida sembla coherent plantejar el repte amb titelles que representen els personatges de la tragèdia i un sol intèrpret-demiürg bussejant dins l’obra com qui arriba a un nou planeta inexplorat, tot sol, com s’està dins d’un somni.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info