IVC > Arts escéniques > Inauguració Red Point
Red point Assaig

Red point Assaig

16 de setembre de 2019

Festival Russafa Escènica

Inauguració Red Point

La IX edició de Russafa Escènica arranca amb RED POINT, producció de l'Institut Valencià de Cultura

El Centre del Carme acollirà l'espectacle dirigit per Kika Galcerán


El festival de tardor de les arts escèniques de València dóna el tret d'eixida de la seua IX edició sota el lema "Espanya" dimecres 18 de setembre a les 20.00 hores amb un acte d'inauguració obert i ho fa, com no podia ser d'altra forma, amb un espectacle escènic.
Per primera vegada, l'Institut Valencià de Cultura s'encarrega de la producció inaugural del festival, una proposta que és, al mateix temps "un espai de realitat ficcionada que recull inquietuds, preocupacions, pot ser satisfaccions, preguntes sense resposta..." RED POINT és un recorregut que Kika Galcerán i Mertxe Aguilar -idea i dramatúrgia- inviten a descobrir per a conéixer per nosaltres mateixos el país al que vivim.
Un viatge per algunes realitats que no formen part de la narració mediàtica internacional, d'un país on les rèpliques d'un terratrémol passat impedeixen la seua reconstrucció.
En RED POINT donem la benvinguda a un conjunt de creadors i creadores que generen preguntes i potser respostes a eixes inquietuts, però sols potser. L'espectador ho deurà descobrir per si mateix.
La direcció escènica de RED POINT és de Kika Galcerán i Mertxe Aguilar ha estat l'ajudant de direcció, l'espai escènic l'han creat Los Reyes del Mambo, l'espai sonor és de David Alarcón i la creació del moviment de Sandra Sasera.
RED POINT està interpretat per Rebeca Izquierdo, Sánchez, Elisa Isabel Sogorb García, Jeison Andrés Dolz Juan , Mohamed Amine Hamada, Sandra Calatayud Monleón, Nina Caterina Baixauli Ferrandez, José Antonio Rodríguez Parres i Julia Suay Corredera i els músics David Romero Perálvez, José Avelino Fernández Saavedra, Manuel Alejandro Romero Perálvarez, Jesús Manuel Barberá Aparisi, i Frederic Forner Sendín
Russafa Escènica tindrà un recorregut de més de dues setmanes de duració, del 19 de setembre al 6 d'octubre, i les seues propostes es podran gaudir per tota la ciutat de València. En la seua anterior edició va atraure un públic de més de 8.500 persones.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info