IVC > Arts escéniques > INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA 2021
Foto Patrick Fore · Unsplash

Foto Patrick Fore · Unsplash

07 d'octubre de 2020

CONVOCATÒRIA

INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA 2021

La Direcció Adjunta d’Arts Escèniques de l’IVC, obri la convocatòria per participar en la IV Edició del Laboratori de Dramatúrgia Josep Lluís Sirera 2021.

Els projectes s’enviaran exclusivament en format electrònic (pdf) entre el 8 i el 30 d’octubre de 2020 al correu insula_dramataria@gva.es amb l’assumpte: INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA + nom i cognom del sol·licitant.

El Laboratori de Dramatúrgia INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA, es va a posar en marxa en 2018 amb l’objectiu d'estimular l’escriptura teatral i potenciar la dramatúrgia viva valenciana de les nostres autores i autors dramàtics. El laboratori consisteix en un procés de creació de textos en què els autors fan reunions conjuntes y estableixen contacte amb altres professionals escènics. Es realitzen lectures escenificades de les obres escrites així com publicació dels textos. 
 
Paco Zarzoso, prestigiós dramaturg valencià de trajectòria reconeguda, és l’encarregat de coordinar el Laboratori.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info