IVC > Arts escéniques > La Comunitat Valenciana al Festival d'Almagro

14 de juny de 2020

La Comunitat Valenciana al Festival d'Almagro

La Comunitat Valenciana serà l'autonomia convidada en la 43 edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro que se celebra al juliol. L'Institut Valencià de Cultura aportarà a aquest conveni 45.200 euros, mentre que la Fundació de Teatre d'Almagro hi contribuirà amb 20.000 euros

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de Cultura i la Fundació Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro amb l'objectiu d'establir les bases de col·laboració entre les dues institucions per tal d'organitzar, conjuntament, la presència de la Comunitat Valenciana en el Festival d'Almagro 2020 que se celebra el mes de juliol. 

D'aquesta manera, la Comunitat Valenciana es convertirà en la comunitat autònoma convidada d'honor en la 43a edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro. Aquesta presència té com a principal objectiu fer destacar el Segle d'Or valencià, les seues lletres i el seu teatre.

L'Institut Valencià de Cultura aportarà a aquest conveni 45.200 euros, mentre que la Fundació Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro hi contribuirà amb 20.000 euros. 

A través d'aquest conveni, la Fundació de Teatre Clàssic d'Almagro es compromet a contractar un concert de 'Cant espiritual', de Carles Dénia, i una funció de l'espectacle 'Espill', de Jaume Roig, de Crit Companya de Teatre. A més, haurà de tindre disponibles els espais on es faran les exhibicions, així com el personal tècnic, de càrrega i descàrrega, de sala, taquilles, neteja, manteniment i seguretat, entre altres. 

La Fundació també es compromet a fer publicitat i promoció de tota la intervenció valenciana en el Festival d'Almagro, així com a proporcionar l'allotjament necessari per als artistes i tècnics propis de la producció de l'IVC.

Per la seua banda, l'Institut Valencià de Cultura es compromet a gestionar i assumir la contractació i el pagament de nòmines i dietes de tot el personal necessari per a la realització de les representacions de la producció pròpia 'Tirant' i 'Quien amores tiene', i a col·laborar en l'organització de les activitats paral·leles. 

Les activitats objecte de col·laboració entre les dues institucions són la representació de dues funcions de la producció pròpia de l'IVC 'Tirant', d'un concert de 'Cant espiritual', de Carles Dénia, i d'una funció de l'espectacle 'Espill', de Jaume Roig, a més de l'organització d'activitats paral·leles com ara tallers, exposicions o conferències. 

Una altra de les activitats que preveu aquest conveni és la realització d'un concert de 'Quien amores tiene' producció de l'IVC, a càrrec del Cor de la Generalitat i Harmonia del Parnàs.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info