IVC > Arts escéniques > ‘La voluntad de creer’, Premi Max 2023, al Principal de Castelló

31 de maig de 2023

Castelló - Teatre Principal

‘La voluntad de creer’, Premi Max 2023, al Principal de Castelló

  • El diumenge 4 de juny a les 19.00 hores al Teatre Principal


El Teatre Principal de Castelló programa aquest diumenge 4 de juny a les 19.00 hores l’obra ‘La voluntad de creer’. La peça, escrita a partir de ‘La paraula’ de Kaj Munk, està dirigida per Pablo Messiez i va aconseguir el prestigiós Premi Max 2023 al millor espectacle de teatre. 

L’obra comença amb el retorn a casa d’Amparo, la menor de quatre germans. Torna de Sud-amèrica amb Claudia, la seua dona, que és argentina i està embarassada, perquè volen que la xiqueta nasca a Europa. A sa casa, les coses continuen més o menys igual de malament que quan se’n van anar: la germana major, Felicitat, prostrada en una cadira de rodes, viu amargada en un món que no comprén; Pau, l’altra germana, que s’autodefineix com a “fadrina, poeta i borratxa”, tampoc sembla passar per un bon moment. Finalment, Juan, el germà menut, continua sostenint que és Jesús de Natzaret que ha tornat a la Terra. Amb aquest context familiar per marc, l’embaràs de Claudia es comença a complicar fins que acaba en tragèdia, malgrat els intents del doctor del poble per evitar-ho. No obstant això, Juan, en la seua bogeria, aconseguirà fer el salt de fe que farà possible la vida.

Aquesta representació està inclosa dins de l’abonament general i reduït de primavera del Teatre Principal de Castelló. Les entrades soltes tenen un preu de 3 a 20 euros i es poden adquirir en la taquilla electrònica de l’IVC (https://taquilla.ivc.gva.es/janto/). Recordem que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte que pot arribar al 50 %.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info