IVC > Arts escéniques > L'Institut Valencià de Cultura present en la Fira de Tàrrega

06 de setembre de 2018

L'Institut Valencià de Cultura present en la Fira de Tàrrega

L’IVC representarà les arts de carrer i circ valencianes a la fira El dissabte 8 serà el dia de la Comunitat Valenciana

Un any més l’IVC estarà present a la Fira de Tàrrega en representació de les arts escèniques de Carrer i Circ valencianes amb l’objectiu de recolzar, difondre i internacionalitzar el treball de les companyies valencianes que desenvolupen i estrenen espectacles de carrer.

Amb aquesta finalitat l’IVC ha editat un catàleg amb una ampla i variada quantitat de creadors i col·lectius professionals valencians que no paren d’arriscar en l’estimulant territori de les arts de carrer.

El catàleg reuneix trenta-quatre propostes de circ i arts de carrer de companyies valencianes amb un text en valencià, castellà i anglès sobre l’espectacle i altre sobre la companyia així com la fitxa tècnica i artística, la duració de l’espectacle i el contacte de la companyia, amb la finalitat de facilitar el contacte entre els programadors i aquests artistes.

L’IVC ha muntat, com els darrers anys, un estand a la Fira de Tàrrega on el dissabte 8 de setembre es celebrarà el dia de la Comunitat Valenciana, estaran presents el director adjunt d’arts escèniques de l’IVC, Roberto Garcia i el director general de l’IVC, Abel Guarinos, es repartirà orxata i fartons i el mateix dia serà la primera de les actuacions de la companyia valenciana Nuc a Tàrrega amb el seu espectacle «Aigua» que és una coproducció amb el Institut Valencià de Cultura.

La Fira de Tàrrega és el millor aparador de l’estat espanyol, per les companyies i els artistes que treballen el circ i les arts de carrer. En l’edició de 2018 acollirà a 50 companyies nacionals i internacionals i més de 940 professionals de 540 organitzacions procedents de 36 països dels cinc continents.

La Fira de Tàrrega és un punt de trobada, debat intercanvi i transacció; un veritable mercat internacional de les arts escèniques. El Pavelló firal, amb estands d’exposició, permet als agents de les arts escèniques donar a conèixer els seus projectes, per això és necessari que l’IVC estiga present a aquest esdeveniment per tal de promocionar, promoure i facilitar la contractació i el coneixement de les companyies valencianes que treballen en aquesta especialitat, així com per recolzar les propostes valencianes programades a la Fira convençuts que la seua qualitat e innovació, com ja s’ha demostrat en edicions anteriors.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info