IVC > Arts escéniques > L’IVC presenta la temporada d’exhibició del Teatre Rialto

28 de gener de 2021

L’IVC presenta la temporada d’exhibició del Teatre Rialto

• La temporada d’exhibició del Rialto acull dotze estrenes de companyies valencianes • El teatre valencià acollirà espectacles de teatre, dansa i circ i arribarà fins al final de la temporada 2020-2021

Amb el muntatge de la producció de l’IVC ‘Barahúnda’, acaba al febrer la temporada de producció pròpia del Teatre Rialto i comença la temporada d’exhibició amb una selecció de 12 espectacles.

Els criteris per a configurar aquesta programació han sigut quatre: que siguen companyies valencianes, que hi haja diversitat de propostes de teatre, dansa i circ, que siguen estrenes absolutes o estrenes a la ciutat de València i que hi haja diversitat de procedències, que les companyies vinguen de Castelló, València i Alacant.

Dels espectacles seleccionats, sis són de teatre, quatre, de dansa, i dos són de circ. Així mateix, sis de les dotze companyies són alacantines, quatre ho són de València, i dues, de Castelló. I d’entre tots els espectacles hi ha cinc estrenes absolutes.

La programació es desenvoluparà del 4 de març al 13 de juny de 2021, i arribarà fins al final de la temporada. Del 13 al 18 d’abril el Rialto serà també una de les sales d’exhibició del festival Dansa València.

Concretament, els espectacles i companyies que s’exhibiran per ordre cronològic a partir de la primera setmana de març són: ‘La sort’, de la companyia Pérez & Disla, del 7 al 9 de març; ‘Proyecto Meitner (Recordando a Lise Meitner)’, estrena absoluta a càrrec de Crit Companyia de Teatre, de l’11 al 14 de març; ‘Icària’, de la companyia La Dependent, del 18 al 21 de març; ‘Grad’, de la companyia Teatro de la Resistencia, del 25 al 28 de març; ‘Soledad’, estrena absoluta a càrrec de la companyia Titoyaya Dansa, del 22 al 25 d’abril; ‘Quan els ocells prenen el vol’, de la companyia Over&Out Dansa, del 29 d’abril al 2 de maig; ‘Vigor Mortis’, de la companyia OtraDanza, del 6 al 9 de maig; ‘Fake Life’, de la companyia Mou Dansa, del 13 al 16 de maig; ‘Paüra’, estrena absoluta a càrrec de la companyia Lucas Escobedo, espectacle de circ que es veurà del 20 al 23 de maig; ‘Sophie’, de la companyia La Troupe Malabó, que és l’altre espectacle de circ, del 27 al 30 de maig, i els dos últims espectacles teatrals ‒ambdós, estrenes absolutes‒ són ‘Espaldas de Plata’, a càrrec de la companyia La Teta Calva, del 3 al 6 de juny, i ‘Todos se han ido’, a càrrec de Compañía Ferroviaria, del 10 al 13 de juny.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info