IVC > Arts escéniques > MADRID SOLOIST CHAMBER OQUESTRA

12 d'octubre de 2022 · Palau de Congressos de Peníscola

Música clàssica

MADRID SOLOIST CHAMBER OQUESTRA

Horaris: Diumenge: 19.00 h

Preus: 10 €

Madrid Soloists Chamber Orchestra és una nova i versàtil orquestra de cambra creada a Madrid. Els membres de l'orquestra són experimentats músics internacionals del més alt nivell, liderats pel mestre violinista hongarés Gabor Szabo. L'orquestra de cambra Madrid Soloists Chamber Orchestra centra la seua atenció en el repertori clàssic tradicional amb una forma pròxima i moderna de presentació, des del període barroc fins a les composicions més contemporànies incloent incursions al jazz i altres estils musicals.

PROGRAMA: L. van Beethoven: Concert per violí en re major op. 61 / A. Vivaldi: Concert per clarinet núm. 2 en re major “La Fenice” i núm.3 en fa major “Il Mezzetino”.
INTÈRPRETS: Madrid Soloists Chamber Orchestra, Gabor Szabo, director/concertí, Gergana Gergova, violí i Alberto Agut, clarinet.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info