IVC > Arts escéniques > Més de 800 propostes para Sagunt a Escena

22 d'abril de 2021

Sagunt a Escena 2021

Més de 800 propostes para Sagunt a Escena

• La selecció de propostes es farà durant les setmanes vinents • Una vegada finalitzat el procés de selecció s’informarà totes les companyies si han sigut seleccionades

El passat 1 d’abril la nova direcció artística del festival Sagunt a Escena 2021 va obrir una convocatòria perquè qualsevol companyia professional, valenciana, nacional o internacional, poguera presentar les seues propostes d’espectacles susceptibles de ser representats en el festival, tant en les representacions al Teatre Romà com a l’Off Romà.

Des de la direcció artística de Sagunt a Escena es vol agrair l’èxit de la convocatòria, ja que per a l’edició de 2021 s’han presentat propostes que sumen més de 800 espectacles.

La selecció de propostes que finalment conformaran el cartell de Sagunt a Escena 2021, tant per al Teatre Romà com per a l’Off Romà, es farà durant les pròximes setmanes, tenint en compte factors com l’adaptació del format als diversos espais escènics, la qualitat de la proposta, la varietat de disciplines artístiques, la diversitat de llenguatges, el públic al qual va dirigit, la transmissió de valors socials, etc.

Una vegada finalitzat el procés de selecció s’informarà totes i cadascuna de les companyies si han sigut seleccionades. Per això la direcció artística del festival demana paciència i comprensió davant de la responsabilitat de decidir, d’entre 800 propostes, quines formaran part de la programació.

De tota manera, la direcció del festival vol manifestar el màxim respecte per tots els treballs presentats i agrair a tots els participants la seua resposta i el seu interés per participar.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info