IVC > Arts escéniques > Mi cita con Escipión
Mi cita con Escipión

Mi cita con Escipión

02 d'agost de 2019

Sagunt a Escena

Mi cita con Escipión

Sagunt a Escena presenta l’espectacle ‘Mi cita con Escipión’ al Museu Arqueològic • És una programació de l’Off Romà gratuïta i per a tots els públics • Es podrà veure els dies 1, 7, 10, 13, 15, 17, 22 i 29 d’agost a les 20:00 hores

Sagunt a Escena incorpora un nou espai escènic a la seua oferta de l’Off Romà: es tracta de l’espectacle ‘Mi cita con Escipión’, que es representarà al Museu Arqueològic de Sagunt els dies 1, 7, 10, 13, 15, 17, 22 i 29 d’agost a les 20.00 hores i amb una durada de 30 minuts.

‘Mi cita con Escipión’ és una producció de Camí de Nora, una escola d’ensenyaments artístics ubicada a Sagunt, una mostra més de la implicació profunda de la població de Sagunt amb la celebració del festival.

Pedagògicament, Camí de Nora ha recollit l’essència del teatre. No importa l’edat ni el context social, el material és sempre el mateix: un ésser humà en una recerca personal constant intentant entendre’s a si mateix i entendre a la resta.

La protagonista de ‘Mi cita con Escipión’, en el seu primer dia de treball com a guia al Museu Arqueològic de Sagunt, es trobarà amb els misteris que el Museu oculta referents al general romà Publi Corneli Escipió.

Es tracta d’una peça teatral breu i suggeridora dirigida al públic familiar que ens acosta al Museu a través del personatge d’Escipió l’Africà i la seua relació amb la ciutat de Sagunt.

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info