IVC > Arts escéniques > Notícies > L’Institut Valencià de Cultura inicia el seu projecte DANSEM
Projecte 'Dansem' amb l'IES El Comarcal

Projecte 'Dansem' amb l'IES El Comarcal

Projecte 'Dansem' amb l'IES Vicente Andrés Estellés

Projecte 'Dansem' amb l'IES Vicente Andrés Estellés

09 de gener de 2019

Al Centre La Granja

L’Institut Valencià de Cultura inicia el seu projecte DANSEM

L’Institut Valencià de Cultura continua omplint de contingut i ampliant les activitats del seu Espai La Granja a la ciutat de Burjassot, espai que s’ha reactivat esta temporada i que aglutinarà les activitats vinculades amb la Dansa i les Arts del Moviment de l’IVC.

D’entre les primeres activitats en marxa destaca el projecte didàctic DANSEM. Un ambiciós programa de sensibilització i creació de nous públics per a la Dansa adreçat a professors i alumnes de Educació Secundària.

Els coreògrafs Ramón Baeza i Idoya Rossi estan treballant al llarg del curs 18/19 amb un centenar d’alumnes de 4º de l’ESO dels IES Vicent Andrés Estellés i Comarcal de Burjassot, i els seus respectius professors, en un procés de descobriment del cos i del moviment que culminarà en una mostra del treball que es podrà veure en la clausura del Festival Dansa València 2019. Al llarg del procés s’involucrarà a la Banda Juvenil de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí, la qual interpretarà peces de compositors valencians ballats pels joves participants el dia de la mostra.

L’objectiu de DANSEM és reforçar i incrementar el compromís de la dansa amb l’educació i la comunitat ciutadana, així com impulsar projectes educatius i accions que permetran la transmissió dels valors de creixement individual i convivència col·lectiva, que pot aportar la dansa com a art.

El projecte DANSEM! de l’Institut Valencià de Cultura pretén continuar creixent i arribar al major nombre possible d’alumnes de la Comunitat Valenciana en pròximes edicions. Adreçat a centres d’ensenyament secundari la proposta afavorirà la participació ciutadana i el coneixement de la dansa al nostre territori.

 

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info