IVC > Arts escéniques > Nous projectes de La Granja per a la pròxima temporada

28 de juny de 2021

Nous projectes de La Granja per a la pròxima temporada

Espai La Granja presenta els seus projectes per a l'inici de la temporada 2021-2022

L’Espai La Granja, espai de recursos i mediació per a la dansa i les arts del moviment, adscrit a l’Institut Valencià de Cultura, presenta els dos projectes que desenvoluparà al llarg dels mesos d'octubre i novembre de 2021 en les seues instal·lacions de Burjassot.

D'entre els 37 projectes presentats han sigut seleccionats el laboratori ‘Matèries sonores’ dirigit per Sandra Gómez i el que porta per títol ‘No és amor’ presentat per Lara Misó.

L'actuació de La Granja respecte a aquests dos laboratoris és la de protegir i posar en valor tots dos processos d'investigació, més enllà de l'obtenció de determinats resultats o d'un producte o resultat final. La finalitat és el procés en si mateix.

‘Matèries sonores’ investigarà la relació entre el moviment, el cos i el so, participen en aquest projecte Laura Basterra, Lucía Jaén, Paula Pachón i Sandra Gómez.

Gómez és Màster en Producció Artística per la Facultat de Belles Arts de València (especialitat pensament contemporani i cultura visual), també és llicenciada en Art Dramàtic per l’ESAD de valència i té una àmplia formació en dansa contemporània que ha obtingut a València i Brussel·les.

‘No és amor’ és una proposta en la qual, a través de la dansa contemporània, el cos explorarà la figura geomètrica del cercle en la seua essència més bàsica. Un estudi sobre la permissivitat del cos i l'espai per a ser afectats per un univers obsessivament circular. Treballaran en aquest projecte Lara Misó i Wilma Puentes.

Lara Misó va nàixer a Granada en 1991, en l'actualitat resideix a la ciutat de València i es troba acabant els estudis superiors de coreografia i interpretació en dansa contemporània en el Conservatori Superior de Dansa de València, és coreògrafa i ballarina del col·lectiu ‘Sin igual’.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info