IVC > Arts escéniques > ORQUESTRA SIMFÒNICA DE CASTELLÓ

21 de de març de 2021 · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

ABONAMENT D'HIVERN

ORQUESTRA SIMFÒNICA DE CASTELLÓ

Horaris: Diumenge: 19.30 h

Preus: 16€-10€-6€

Concert núm. 1.336 de la Societat Filharmònica de Castelló
L’Orquestra Simfònica de Castelló va ser fundada amb l’objectiu de constituir-se en una agrupació estable formada per músics Professionals establerts a la Comunitat Valenciana. La seua pretensió ha estat la de difondre especialmente -encara que no exclusivament- l’anomenada música culta, tant a la seva ciutat d’origen com en qualsevol altra part de la geografia nacional i encara internacional.

Bram Sniekers, director
Bram Sniekers va començar els seus estudis musicals a Thorn (Holanda), on va créixer, i posteriorment va estudiar trompeta amb Theo Wolters i direcció d'orquestra amb Enrico Delamboye, Jan Stulen i Jan Cober al Conservatori Superior de Maastricht.

Va ser guanyador del segon premi del concurs de Federació Nacional de Joves Talents Musicals a Holanda i en 2007 va ser finalista en el Curs Internacional de Direcció d'Orquestra a Hilversum (Holanda), dirigint l'Orquestra Simfònica Metropole Orkest de la Ràdio Holandesa.

Des del seu trasllat a Espanya el juliol de 2007 fins a l’octubre de 2014 va ser director titular de la banda simfònica Banda de Lalín, amb la qual gravà cinc treballs discogràfics col·laborant amb editorials internacionals com World Wind Music, Baton Music i Amstel Music.

Part de la seua àmplia experiència inclou invitacions a dirigir l'Orquestra Simfònica de Veneçuela, Reial Filharmònica de Galícia, Orquestra Filharmònica Medellín, Orquestra Simfònica EAFIT Medellín, Gran Canària Wind Orchestra i el Cor de l'Orquestra Filharmònica de Gran Canària, la Metropole Orquestra de la Ràdio Holandesa, Orquestra Simfònica UNAB Bucaramanga de Colòmbia, l’Aulos Wind Band de Suïssa, la Banda Municipal de la Corunya i la Banda Municipal de Vitòria-Gasteiz entre altres.
Bram Sniekers ha tingut una carrera com a trompetista, com a trompeta solista de la KMK (Royal Military Band of The Netherlands) i per les seues col·laboracions amb orquestres simfòniques com l'Orquestra Reial del Concertgebouw, Orquestra Filharmònica de Rotterdam, Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, Orquestra de Cadaqués, Orquestra Ciutat de Granada i la Reial Filharmònica de Galícia, entre altres.

Actualment és director titular de la Banda Simfònica L’Artistíca Manisense.
PROGRAMA
Alexander Borodin: Simfonia núm. 2 en si menor
Allegro Moderato
Scherzo. Molto Vivo
Andante
Finale. Allegro

Vassili Kalínnikov: Simfonia núm. 1 en sol menor
Allegro Moderato
Andante Commodamente
Scherzo. Allegro non Troppo
Finale. Allegro Moderato


DIRECCIÓ Bram Sniekers
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info