IVC > Arts escéniques > Premis de les Arts Escèniques 2022: Inscripció

20 de juny de 2022

Premis de les Arts Escèniques 2022: Inscripció

El període d’inscripció serà del 20 de juny al 17 de juliol de 2022 i la inscripció es realitzarà a través d'aquest formulari:

forms.gle/hjoLjuxKdQsva7Qw9

Només es podran inscriure espectacles professionals de producció valenciana, així com els artistes vinculats a aquests espectacles, que han de ser nascuts, o residents, a la Comunitat Valenciana, o bé que hagen participat en un mínim de dos espectacles de producció valenciana des de gener de 2019.

A més, serà imprescindible l’enviament de la gravació audiovisual completa de l’espectacle. Al peu del formulari es poden consultar les instruccions per a l'enviament.
 
Els espectacles s’han d’haver estrenat en qualsevol de les sales, els carrers o els espais de la Comunitat Valenciana entre l’1 de gener de 2021 i el 30 de juny de 2022, excepte en les categories de millor espectacle de circ i millor espectacle d’arts de carrer, en les quals s’amplia el període de temps d’estrena de l’1 de maig de 2020 al 30 de juny de 2022, per a atendre així l’especificitat respecte dels temps de producció d’espectacles propis d’aquestes dues especialitats.
 
No es podrà inscriure novament un espectacle o un professional que ja haja estat en una convocatòria anterior dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes, ni tampoc els espectacles de producció pròpia de les institucions públiques en les categories de millor espectacle de teatre, dansa, espectacle per a xiquetes i xiquets, arts de carrer o circ. No obstant això, les i els artistes implicats en aquestes produccions sí que podran participar en la resta de categories professionals.

Consulteu les bases en l’enllaç següent:
https://ivc.gva.es/admin/assets/docs/i/n/instruccions-premis-arts-escniques-valencianes-2022-val.pdf
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info