Kammart Orquestra

Kammart Orquestra

Marta Cardona

Marta Cardona

29 d'octubre de 2020 · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

ABONAMENT DE TARDOR

KAMMART ORQUESTRA

SALA SIMFÒNICA

Horaris: Dijous: 19.30 h

Preus: 22€ - 16€ - 10€

Concert núm 1.325 de la Societat Filharmònica de Castelló
Kammart Orquestra
Kammart és una formació de plantilla flexible fundada l’any 2011 pel director d’orquestra i pianista Àlex Sansó amb l’objectiu d’interpretar i difondre la música més interessant del repertori en diferents formats, com a ensemble, com a orquestra i com a formació de cambra. Està integrada per músics amb una trajectòria destacada en el panorama musical, així com solistes i assistents d’algunes de les millors orquestres del país, com l’Orquestra Nacional d’Espanya (ONE), Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Orquestra de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts Reina Sofia, Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Orquestra de Castella i Lleó, Orquestra Simfònica de Galícia, Orquestra de Cadaqués, Plural Ensemble, Orquestra Simfònica de Balears “Ciutat de Palma”, Orquestra de València i l’Orquestra Simfònica de Madrid, entre altres. Els músics de Kammart també col·laboren regularment —en són membres o ho han sigut— amb orquestres de prestigi internacional com la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks, Gewandhausorchester Leipzig, Mahler Chamber Orchester, SWR Symphonie-Orchester Stuttgart, London Symphony, London Philharmonic, Royal Philharmonic Orchestra, Rotterdams Philharmonisch Orkest, Nederlands Kammerorkest, etc. 
Kammart comprén tots els estils musicals des del classicisme fins al repertori contemporani. La filosofia i el compromís de Kammart és oferir interpretacions de gran qualitat musical i sensibilitat artística gràcies a l’alt nivell dels músics que integren la seua plantilla, i fonamentar el seu èxit en el diàleg entre els membres de la formació. D’aquesta manera s’aconsegueix l’ambient ideal de comunicació artística entre els músics que, unida a la seua àmplia experiència en diferents orquestres i formacions i al seu alt nivell musical, propicia unes interpretacions plenes de vitalitat i compromeses amb la qualitat que vol oferir a totes les seues actuacions. 
Kammart ha participat en diferents cicles de concerts i festivals, entre els quals destaca el Festival Internacional de Música de Tarragona, l’Auditori AXA de Barcelona, el Festival Internacional de Guitarra d’Hospitalet de l’Infant i l’Andorra Sax Fest, on ha sigut l’orquestra oficial del Concurs Internacional de Saxòfon que se celebra en diverses edicions, acompanyant els solistes en la final. També col·labora amb la companyia de titelles Per Poc Puppets.

Marta Cardona Fumada, violí.
S'inicia en la música amb el seu pare i es forma violinísticament amb Xavier Turull, Evgeny Grach i Isabel Vilà obtenint les màximes qualificacions i el Premi d’Honor del Conservatori Superior de Música del Liceu. Realitza diversos postgraus en els conservatoris Codarts de Rotterdam, Brussel·les, i en la Universität Mozarteum de Salzburg sota els mestratges de Gordan Nikolich, Igor Oistrack, Clemens Hagen i Jürgen Geise. També ha rebut consells dels violinistes Ruggiero Ricci, Michaela Martin, Abel Tomás, A. Altenburguer, S. Fatkoulin, Hagai Shaham ...
Ha format part de la Jove Orquestra de la Unió Europea i de la Gustav Mahler Judend Orchester sota la batuta de Claudio Abbado, B.Haitink, Myung-Whun Chung ... i ha sigut convidada com a concertino per a la Simfònica de Vigo 430, Orquestra de Cambra del Gran Teatre del Liceu, Kammart Ensemble, Orquestra del Penedès ..., ha realitzat gires i enregistraments per la Xina, el Japó i Sud-amèrica. També col·labora regularment amb l'Orquestra de Cadaqués, Orquestra Simfònica del Gran teatre del Liceu, Orquestra Simfònica de Galícia ... i participa en diversos festivals com Jardins de Pedralbes, Peralada, Cap Roig, Pau Casals, Schubertiada de Vilabertran, entre d’altres. Ha sigut convidada com a segon violí cooprincipal de la Scotish Chamber Orchestra i principal de la Camerata 432.
Ha actuat com a violí solista en l’Orquestra Simfònica del Vallès, en la qual exerceix com a concertino actualment, Barcelona 216, Orquestra de Cambra del Penedès i Orquestra Camerata XXI. En l'àmbit de música moderna, ha actuat amb Buika, Marcelo Mercadante i Sílvia Pérez Cruz, amb la qual ha col·laborat en el seu últim disc.
És també violinista col·laboradora de Murtra Ensemble i Titelles Etcètera.
Actualment forma part de l'últim projecte de Mayte Martín i és membre de la Nederlands Kammerorkest i del quartet de solistes de la mateixa formació.


 

Joaquín Turina: La oración del torero, op. 34
 
Piotr Ílitx Txaikovski: Serenata per a cordes en do major, op. 48
Pezzo in forma di sonatina: Andante non troppo - Allegro moderato
Valse: Moderato - Tempo di valse
Élégie: Larghetto elegiaco
Finale (Tema russo): Andante - Allegro con spirito
 
Dmitri Xostakóvitx: Simfonia de cambra en do menor, op. 110a
Largo
Allegro molto
Allegretto
Largo
Largo
 
Kammart Orquestra
Marta Cardona, concertino directora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info