IVC > Arts escéniques > Programació > Auditori i Palau de Congressos de Castelló > TRIO BENEDETTI ELSCHENBROICH GRYNYUK

09 de març de 2022 · Sala simfònica · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

Música clàssica

TRIO BENEDETTI ELSCHENBROICH GRYNYUK

Abonament d'hivern

Horaris: Dimecres: 19.30 h

Preus: 16 € - 10 € - 6 €

Concert núm. 1363 de la Societat Filharmònica de Castelló

Integrat per tres dels més aclamats solistes de la seua generació, la violinista Nicola Benedetti, el violoncel·lista, Leonard Elschenbroich, i el pianista, Alexei Grynyuk, han estat actuant junts com a trio des que es van conéixer com a joves estudiants de música a Londres. Mentre assistien a l'Escola Menuhin, Benedetti Elschenbroich van fer música de cambra i més tard van conéixer Alexei Grynyuk, que estava estudiant en la Royal Academy of Music. Van fer el seu debut com a trio en la temporada 2009/10, i han oferit múltiples concerts al Regne Unit i al Castell Elmau a Alemanya. Des de llavors, Benedetti, Elschenbroich i Grynyuk han mantingut un compromís apassionat per la música de cambra i han oferit concerts regularment en les més prestigioses sales de concert al voltant del món.

Cal destacar invitacions recents per a tocar en la Concertgebouw Amsterdam, Royal Albert Hall de Londres, Birmingham, LSO St. Luke’s, Frankfurt Alte Oper, Bremen, Ajuntament de Hong Kong, una extensa gira per Escòcia amb concerts en l’Usher Hall a Edimburg i el Glasgow Royal Concert Hall. També han actuat en els festivals de Ravinia, Gergiev, Istanbul, Cheltenham i Edimburg. A més a més, van tocar en la Sèrie Internacional de Música de Cambra del Southbank Centre de Londres, concerts a Istanbul, Copenhaguen, Dortmund, i en Cicle de Concerts del 92Y a Nova York a més d'una tercera gira per Amèrica Llatina a través dels Estats Units.

A instàncies de Leonard Elschebroich, la compositora Arlene Sierra va compondre una obra per al trio titulada Les papallones recorden una muntanya, encarregada per la Societat Filharmònica de Bremen. El trio va estrenar l'obra el novembre de 2013 i des de llavors ha sigut programada en sales com la Frankfurt Alte Oper, Cheltenham Town Hall, Concertgebouw Amsterdam i Cadogan Hall de Londres.

Del concert amb entrades esgotades, que van oferir amb la BBC Proms a Cadogan Hall de Londres, The Arts Desk va lloar el concert com "una convincent actuació del trio de Brahms que va posar fi a la Sèrie de Música de Cambra dels Proms.... tot el que va fer el trio va ajudar a revelar la complexitat i les exigències de l'obra com un tot convincent. El port i l'elegància del silenciós final va ser extraordinari ".

El març de 2022, el trio realitzarà una gira europea, on visitaran Saffron Walden al Regne Unit, Copenhaguen, Barcelona, Bilbao, Bremen i Regensburgo i oferiran obres de Schumann, Brahms i Fremde Szene de Wolfgang Rihm

PROGRAMA

Robert Schumann: Trio núm. 1 en re menor op. 63 (1810-1856) 30’
I. Mit Energie und Leidenschaft

II. Lebhaft, doch nicht zu rasch

III. Langsam, mit inniger Empfindung

IV. Mit Feuer


Wolfgang Rihm: Fremde Szenen (III) (1952- ) 12‘
(el treball és un assaig sobre Schumann)

II

Johannes Brahms: Trio núm. 1 en si major op. 8 38‘

(1803-1897)

I. Allegro con brio

II. Scherzo

III. Adagi

IV. Allegro

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es


Teatre Principal de Castelló
964 723 602

Auditori i Palau de Congressos de Castelló
964 379 305

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info