IVC > Arts escéniques > Programació > Espai LaGranja > Programació > La urgència de l'assumpte/l'assumpte de la urgència, amb Societat Doctor Alonso

del 16 fins al 19 de maig de 2023 · València · Espai LaGranja

La urgència de l'assumpte/l'assumpte de la urgència, amb Societat Doctor Alonso

  • Del 16 al 19 de Maig
  • De 11h a 14.30h
 

Emergència: Assumpte o situació imprevist que requereix una especial atenció i ha de solucionar-se al més prompte possible.
 
Proposem un laboratori dramatúrgic on ens sotmetrem a una sort d'estrés o urgència en la presa de decisions per a la generació d'un objecte escènic.
 
Durant quatre dies generarem diversos dispositius que respondran a  preguntes clau que ens situen i desplacen de tal manera que accelere l'aparició de problemàtiques i errors. A través de l'error obrirem l'espai de l'aprenentatge i a través del problema entrarem en espais i formes inesperades que permetran ampliar els nostres límits i horitzons formals.
 
En generar les condicions del perill del dramatúrgic, quan ens trobem amb una fallada ens detindrem, abandonant tota urgència ja que la importància no estarà en el resultat sinó en l'observació detallada de tot aqueix procés.,

Dirigit a tots els interessats en la performance i les arts vives.
Apunta't: https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=160523alonsoLa Societat Doctor Alonso, dirigida per Tomas Aragay (director de teatre i dramaturg) i Sofia Asencio (ballarina i coreògrafa) ha construït un llenguatge que troba una de les seves claus fonamentals en el concepte del desplaçament. De situar quelcom fora del seu lloc, àmbit o espai propi per indagar com aquest desplaçament modifica el llenguatge tant pel que fa a la seva gramàtica constitutiva com pel que fa a la lectura que un observador en pot fer.
Desplaçar per desvetllar quelcom.

Aquesta maniobra de desplaçament s’ha revelat com un eina eficaç per generar espais de discurs poètic que posi en qüestió l’estatus quo de la nostre comprensió de la realitat.


Pràctiques d'emergència dramatùrgica.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info