IVC > Arts escéniques > Programació > Espai LaGranja > Programació > Workshop de Chloé Brûlé
Foto de Francisco Reina.

Foto de Francisco Reina.

10 de febrer de 2023 · València · Espai LaGranja

Workshop de Chloé Brûlé

Des de Espai LaGranja treballem en la construcció d'un espai de reflexió sobre el flamenc, de la corporalitat, les arts escèniques i la performance buscant unir els mons que ens constitueixen com a subjectes d'acció. Conjugant elements de l'art, la filosofia i les ciències socials intentem generar ponts que permeten que el cos, l'experiència i el coneixement s'integren en una trama productiva, creadora i transformadora. En aquest taller compartirem la investigació i l'experiència artística de la balladora Chloé Brûlé. 

Chloé Brûlé naix a Mont-real, el Canadà. Estudia música i es forma en dansa clàssica a l'Escola Superior de Dansa de Quebec. Amb 19 anys viatja a Madrid per a estudiar flamenc a l'escola Amor de Déu. Dos anys més tard s'instal·la a Sevilla per a continuar la seua formació amb els grans mestres d'aquest art.

En 2002 comença la seua marxa professional com balladora dins de la companyia de Javier Latorre en la seua producció “Rinconete y Cortadillo”, per a la Biennal de Flamenc de Sevilla. En 2004 viatja a Tòquio, al costat del ballador David Romero, com a artista resident en el mític tablao “El Flamenco”. Els coneixements adquirits durant els seus anys de formació, al costat d'aquest nou llenguatge flamenc, se sumen i s'integren de manera determinant en el seu cos. De tornada a Sevilla comença un treball de cerca que li portarà a engendrar un llenguatge propi.

10 de febrer, de 11h a 15h
Apunta't: https://www.eventbrite.es/e/entradas-workshop-de-chloe-brule-521909193447
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info