17 de febrer de 2023 · Alacant · Teatre Arniches

337 KM

LA BELLOCH TEATRO

Horaris: Divendres: 20.30 h

Preus:
Entrada 15 €

337 km aborda de ple el tema de la síndrome d'Asperger, un trastorn que fins fa poc s'incloïa dins dels de l'espectre autista. Les persones afectades per aquest trastorn mostren dificultat en la comunicació i en les interaccions socials, i un gran interés en una determinada àrea del coneixement. Amb la deguda familiarització amb la seua situació per part de l'entorn que les envolta, poden arribar a portar una vida normal i desenvolupar àmpliament les seues grans capacitats. Ara es considera que molts dels descobriments científics de fa temps van ser duts a terme per gent els trets de la qual avui els consideraríem dins de la síndrome d'Asperger: Isaac Newton, Nikola Tesla, Charles Darwin o Albert Einstein. També grans noms en el camp dels negocis, l'empresa, el cinema, la literatura o la música: Bill Gates, Beethoven, Mozart, Glenn Gould, Spielberg, Kubrick, Woody Allen, Tim Burton, etc. El cas més recent que ha aparegut en els mitjans de comunicació és el de l'activista mediambiental sueca de 16 anys Greta Thunberg.

Xst! Molts assisteixen a col·legis i instituts normals, on en moltes ocasions, la resta d'alumnes no comprén la manera de ser del seu company o companya, categoritzant-lo com un ésser rar, maniàtic, asocial… Per això, considerem que és un tema de gran importància per a tractar amb els adolescents, i a ells va dirigit aquest projecte.
 
Direcció: Julio Provencio

Intèrprets:
Néstor Goenaga
Lidia Navarro
lemente García

Il·luminació:
Juanan Morales

Espai sonor i musical:
Julio Provencio

Escenografia i vestuari:
Yeray González Ropero

Disseny gràfic:
Jacobo Muñoz


Producció: LA BELLOCH TEATRO


Durada: 1 h 15 min
Edat recomanada: tots els públics
Idioma: castellà
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es


Teatre Arniches d'Alacant
965 938 333

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info