IVC > Arts escéniques > Programació > Teatre Arniches d'Alacant > EH MAN HÉ, LA MECÁNICA DEL ALMA

14 de març de 2020 · Alacant · Teatre Arniches

ZERO EN CONDUCTA presenta

EH MAN HÉ, LA MECÁNICA DEL ALMA

Horaris: Dissabte: 20.30 h

Preus: 15€

3 Dracs d’Or Fira Titelles Lleida-19: Millor interpretació, Premi Jurat Internacional, Premi Jurat Juvenil. Premi Millor "Spectaculo Interesse Ostrava" 2019. Xst!!! Eh man hé vol dir persona de diversos esperits en llengua Cheyenne. El treball de Zero en Conducta brilla pel contingut poètic però també i, sobretot, per una tècnica depurada, tant en els moviments com en les complexes transicions d'escenes on els intèrprets semblen ocultar-se per art de màgia.
Nolan, una marioneta de grandària natural –semblant a un cos humà– realitza un viatge metafòric per a alliberar-se de la matèria inert i aconseguir la llibertat. Si al principi és el moviment dependent dels seus manipuladors, el ritual de transformació condueix l'espectador fins a aconseguir la màgia, la il·lusió, que la marioneta siga un personatge autònom amb capacitat de manipular a l'ésser humà. Nolan representa l'objectiu que persegueixen els grans marionetistes com una obsessió: Fins a on arriba el joc de dominat i dominador?
Zero en conducta és un projecte creat en el 2011 per José Antonio Puchades (Putxa), amb la intenció d'explorar el potencial expressiu de diferents arts escèniques relacionades amb el moviment. Així doncs, la seua investigació està centrada en la unió del mim, la dansa, els titelles i el teatre físic en general.
 
Direcció: José Antonio Puchades i Julieta Gascón.
Interpretació: Julieta Gascón, Jonathan Guisado, Elena Lalucat, Pino Steiner i Putxa.
Il·luminació: David Maqueda.
Construcció titelles: Mina Trapp.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info