IVC > Arts escéniques > Programació > Teatre Arniches d'Alacant > LES 7 DIFERÈNCIES

14 de desembre de 2018 · Alacant · Teatre Arniches

LES 7 DIFERÈNCIES

EL PONT FLOTANT

Horaris: Divendres: 20:30h

Preus: Valencià Hora: 20.30 h Entrada: 12 €

Xst! Conéixer i, sobretot, voler conèixer la diferència enriqueix la nostra societat, ens enriqueix a nosaltres mateixos, perquè quan no es coneix o no es vol conèixer és quan poden sorgir els problemes, els malentesos i les intoleràncies. Porta al teatre els teus fills, nebots o nets. Però seràs tu, possiblement, qui n’isca diferent
Les 7 diferències ens mostra en escena persones de trets físics i d’orígens ben distints: pells negres, blanques, rosades; ulls allargats, redons; africans, asiàtics, europeus… Un muntó de formes i colors, un ventall de llengües, de costums i de maneres d’entendre la vida que reflecteixen la diversitat humana amb què convivim cada dia.
El Pont Flotant és una companyia de teatre estable que naix  l’any 2000. Allunyades de paràmetres comercials, les seues peces són el resultat d´un treball de creació col·lectiva, caracteritzat per una clara voluntat de recerca i reflexió a propòsit de noves formes de comunicació i expressions teatrals contemporànies. El punt de partida de les seues creacions és sempre la necessitat de reflexió al voltant de temes que els afecten directament: el pas del temps, els records i la memòria, l’amor, el compromís social, el treball o l’educació, entre d’altres.
"Un joc escènic ple de calidesa, simpatia, tendresa, alegria i enginy. Una festa per als sentits dels espectadors, siguen xiquets o adults. Deliciós” Nel Diago. CartelleraTúria.
 
Dramatúrgia i direcció: Pau Pons iJesúsMuñoz
Intèrprets: Natalyd Altamirano, Ruba Barua, Jesús Muñoz, Severo Obiang, Pau Pons, Zhao Hu
Col·laboració en la dramatúrgia del moviment:Daniel Abreu
Dissenyd’il·luminació:Marc Gonzalo
Dissenyd’escenografia:Joan Collado
Audiovisuals:FermínJiménez
Música original:Pedro Aznar
Ambient sonor:PanchiVivó
Vestuari:Joan Collado i ÀlexCantó
 
És una producció de Teatre Escalante / Diputació de València
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info