22 de novembre de 2019 · Teatre Arniches

ATALAYA

Madre Coraje

Horaris: Divendres: 20.30 h.

Notes: Preu: 15€

Basada en la història de la vida de l’estafadora i aventurera Coratge, de Grimmelhausen, l’acció es desenvolupa entre 1624 i 1636, durant l’anomenada Guerra dels Trenta Anys, un cruel enfrontament entre catòlics i protestants que va ensagnar Suècia, Polònia i Alemanya. Allà és on apareix Anna Fierling, una venedora de menuderies coneguda com a Mare Coratge, pel valor que sembla tindre en el camp de batalla. Oportunista, cínica, segura de si mateixa, Anna va d’un territori a un altre canviant de bandera. La seua meta és sobreviure, però la guerra imposa les seues condicions.

Xst! Us deixem la crítica de David Ladra, d’ARTEZBLAI, que ho explica així: “Aquesta mare coratge no és només la que l’autor alemany hauria volgut muntar en el seu temps, sinó la que li haguera agradat muntar hui. Els efectes i la interpretació, com de costum en aquest grup, són impecables. Atalaya s’ha convertit en passar els anys en un conjunt de referència, no solament al nostre país sinó també a l’estranger”. Ah! I la música és en directe.
T’ho perdràs?
TEXT: Bertold Brecht 
INTÈRPRETS: Carmen Gallardo (Mare Coratge), Lidia Mauduit (Katerina, la filla muda), Raúl Vera (cap, general…), Jerónimo Arenal (Eiliff, capellà…), Silvia Garzón (Ivette, soldat…), Manuel Asensio (reclutador, cuiner…), María Sanz (Caracuajo, llauradora)
ADAPTACIÓ, DIRECCIÓ I ESPAI ESCÈNIC: Ricardo Iniesta
COMPOSICIÓ MUSICAL: Paul Dessau
VESTUARI: Carmen Giles
AJUDANT DE DIRECCIÓ: Asier Etxaniz
DISSENY DE LLUM: Alejandro Conesa
ESPAI SONOR: Emilio Morales
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info